Home     Nieuws     Agenda     Links     Contact     Crew     Colofon     VSN

 website voor ouders van kinderen met een spierziekte

Actueel

 

Houd je gezin in evenwicht - Bijeenkomst 11 maart a.s.

02-02-17

Ouders van kinderen met een spierziekte komen voor veel vragen te staan. Want, hoe regel je de zorg voor je kind? En, hoe zorg je ervoor dat je kind ook zelf aan zet komt? Hoe zorg je ervoor dat je je aandacht goed verdeelt over alle kinderen in het gezin? En niet onbelangrijk, hoe houd je tijd over voor jezelf en je partner? Wanneer schakel je hulp in en hoe doe je dat?

Deze vragen staan centraal bij de bijeenkomst "Houd je gezin in evenwicht". De bijeenkomst wordt georganiseerd door de ouderwerkgroep van Spierziekten Nederland. Tijdens de bijeenkomst zullen een clientondersteuner en ervaringsdeskundigen praktische tips en adviezen uitwisselen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor ouders van kinderen met een spierziekte tot en met 18 jaar.

Datum en plaats
De bijeenkomst is op zaterdag 11 maart 2017 van 14.00-16.00 in Harmelen.

Aanmelden
Je kunt je tot en 4 maart 2017 aanmelden. Meer informatie over de bijeenkomst en hoe je je kunt aanmelden is te vinden op je persoonlijke pagina van www.spierziekten.nl ("Mijn startpagina", klik op "mijn agenda"). Voor de bijeenkomst wordt een kleine bijdrage in de kosten van € 5,00 per persoon gevraagd.

De bijeenkomst sluit mooi aan op de online cursus "Als je kind een spierziekte heeft" van de Spieracademie. Deze cursus gaat in op vragen als: Hoe praat ik met mijn kind? Hoe vergroot ik het zelfvertrouwen van mijn kind? Hoe bereid ik mijn kind voor op een zelfstandig leven?

 

« Terug naar overzicht

Twitter