Home     Nieuws     Agenda     Links     Contact     Crew     Colofon     VSN

 website voor ouders van kinderen met een spierziekte

Actueel

 

Spierziekten Nederland op de Support Beurs

05-04-16

De Supportbeurs wordt van 25 tot en met 28 mei gehouden in Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar staat Spierziekten Nederland op de beurs met een interessant programma. Ook de Helpdesk Hulpmiddelen is van de partij.

Spierziekten Nederland houdt tijdens de beurs presentaties over het voorkomen van zitproblemen. Bij het themacafé kunt u de hele dag door terecht met vragen over spierziekten of over Spierziekten Nederland. ELke dag is er een speciaal thema. Daar is ook een speciale vraaghoek waar je terecht kan metvragen over Wmo, voeding, spierziekten of aangepaste vakantie en vakantiehuizen. In de sprekershoek worden korte sessies gehouden over verschillende spierziekten en uiteenlopende thema´s die bij spierziekten een rol spelen.

Ben je van plan om naar de Support Beurs te gaan en de stand van Spierziekten Nederland een bezoekje te brengen? Meld je dan aan. De toegang is gratis. Meer informatie over het speciale programma van Spierziekten Nederland en hoe je je kunt aanmelden vind je op de site van Spierziekten Nederland: naar de Supportbeurs.

 

« Terug naar overzicht

Twitter