Colofon     VSN

 website voor ouders van kinderen met een spierziekte

Colofon

Deze website ouders.vsn.nl is ontwikkeld en geproduceerd door Spierziekten Nederland, de patientenvereniging voor mensen met een spierziekte. Een team van redacteuren verzorgt en bewaakt de inhoud. Deze website is bedoeld voor ouders van kinderen met een spierziekte in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Belangrijke onderdelen van de website zijn ervaringsverhalen en tips van ouders die het allemaal achter de rug hebben, een forum om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er veel informatie te vinden over onder andere opvoeden, onderwijs, zorg en zijn er vele verwijzingen naar belangrijke websites. Deze website wordt - in samenwerking met een medewerker van Spierziekten Nederland - onderhouden door een groep ouders met veel ervaring rondom het leven met een kind met een spierziekte.

De opzet van de ouderwebsite is gefinancierd door NSGK, het VSB-fonds, de Stichting Kinderpostzegels Nederland, Revalidatiefonds en het SKAN-fonds. Het structureel onderhoud van de website wordt gefinancierd door het Prinses Beatrix Fonds.

 NSGK

www.vsbfonds.nl

www.kinderpostzegels.nl

www.revalidatiefonds.nl

www.skanfonds.nl

 

Vormgeving: Webpower, Barneveld
Technische realisatie: Webpower, Barneveld
Teksten: Jolanda Keesom
Samenstelling: Inge Vos (Spierziekten Nederland)
Onderhoud: Ouders van kinderen met een spierziekte (zie Crew) en Inge Vos, medewerker Spierziekten Nederland

Vragen of opmerkingen kunt u per e-mail sturen aan inge.vos@spierziekten.nl

Disclaimer
De informatie op de ouderwebsite is zorgvuldig samengesteld. Toch kan het zijn dat informatie verouderd is, onvolledig of incorrect. Ook de informatie die door andere gebruikers aan deze website is toegevoegd kan onjuistheden bevatten. De samenstellers van de site en de Vereniging Spierziekten Nederland zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor mogelijke schade of nadeel, voortkomend uit eventuele onjuiste of onvolledige informatie op ouders.vsn.nl. Ieder die meent rechten te kunnen ontlenen aan tekst en beeldmateriaal op ouders.vsn.nl kan daarvoor contact opnemen met de Spierziekten Nederland.

Zoeken